Showroom bezoek op afspraak.

Levering gratis vanaf 50,- & Bezorging in de avonduren |  Showroom | Tel: 0512-356961

Verzending en levering

Bij FitnessFit Webshop kun je ervoor kiezen om de bestelling op te halen, of te laten bezorgen!

Bezorging: De bezorging is in veel gevallen gratis. Bij FitnessFit krijg je niet te maken met allerlei extra toeslagen over het artikel! De prijs die bij het artikel staat, is de prijs die je er uiteindelijk voor betaald! Bij een totaal bedrag onder de € 50,00 wordt € 6,75 verzendkosten in rekening gebracht.

Leveringstermijn: Wij doen ons uiterste best om alle bestellingenbinnen 5 dagen bij je te bezorgen. Meer dan de helft van het assortiment is zelfs binnen een dag geleverd(op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis)! Zodra het artikel verstuurd wordt, krijg je een mailbevestiging van FitnessFit. Zodoende weet je zeker wanneer je de bestelling kunt verwachten.

De orders tot 30 KG worden bij ons via TNT Post verstuurd, zwaardere orders worden geleverd via UPS.

Installatie: Alle loopbanden, hometrainers, roeiers, spinningfietsen en crosstrainers worden compleet geïnstalleerd afgeleverd. Na bestelling wordt er contact opgenomen om te kijken waar het toestel moet staan en of het toestel ter plekke of vooraf wordt gemonteerd. Een loopband word bijv. altijd ter plekke geïnstalleerd om schade te voorkomen. De prijzen van deze toestellen zijn inclusief installatie tenzij nadrukkelijk aangegeven dat het om exclusief montage gaat.