0

Verzending en levering

Bij FitnessFit kunt u ervoor kiezen om de bestelling op te halen of te laten bezorgen!

Bezorging
De bezorging is in veel gevallen gratis. Bij FitnessFit krijgt u niet te maken met allerlei extra toeslagen over het artikel! De prijs die bij het artikel staat, is de prijs die u er uiteindelijk voor betaalt. Bij een totaalbedrag onder de €100,00 wordt €6,75 verzendkosten in rekening gebracht.

Voor orders zwaarder dan 10 kg en een totaalbedrag onder de €100,00, bedragen de verzendkosten €13,00.

Wij leveren onze producten in Nederland en België.

Leveringstermijn
Voor vrijwel alle producten geldt: op werkdagen en zaterdag voor 16:00 besteld is de volgende werkdag geleverd!

De levertijd staat ook per product vermeld. Mocht er een andere levertijd gelden dan wordt dit hier ook aangegeven.

Zodra het artikel verstuurd wordt, krijgt u een mailbevestiging van FitnessFit. Zodoende weet u wanneer u de bestelling kunt verwachten.

De orders tot 30 KG worden bij ons via TNT Post verstuurd. Zwaardere orders worden geleverd via UPS.

Installatie
Alle loopbanden, hometrainers, roeiers, spinningsfietsen en crosstrainers kunnen compleet geïnstalleerd afgeleverd worden, mits u dit aangeeft bij uw bestelling. Hier zijn kosten aan verbonden. Na bestelling wordt er contact opgenomen om te kijken waar het toestel moet staan en of het toestel ter plekke of vooraf wordt gemonteerd. Een loopband wordt bijv. altijd ter plekke geïnstalleerd om schade te voorkomen.

De prijzen van deze toestellen zijn exclusief installatie tenzij nadrukkelijk aangegeven dat het om 'inclusief montage' gaat. Dit kunt u aangeven bij uw online bestelling.