0

Service en onderhoud

Naast de verkoop van professionele fitnessapparatuur, behandelbanken en voeding verzorgen wij van FitnessFit BV ook graag de service en onderhoud aan uw fitnessapparaten. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor de professional met een fysio praktijk, revalidatiecentrum, dagbestedingslocatie etc. Service en onderhoud aan uw fitnessapparaten is belangrijk zodat u en uw cliënten zorgeloos van uw apparaten gebruik kunnen blijven maken.

Met onderstaand formulier kunt u een service en onderhoud aanvraag indienen en wij van FitnessFit BV zullen binnen 2 werkdagen contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Tijdens ons bezoek wordt ieder fitnessapparaat vakkundig geïnspecteerd, gesmeerd en indien nodig afgesteld. Wanneer het product is goedgekeurd, komt er een officiële keuringsticker op zodat u ook kunt laten zien dat uw apparatuur veilig te gebruiken is.

Wenst u maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks onderhoud aan uw fitnessapparatuur? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Digitaal contactformulier