0

Roeitrainers

Een roeiapparaat is ideaal om aan je conditie te werken en het is een hele natuurlijke beweging om te maken. Je kunt meerdere spiergroepen tegelijk trainen, denk hierbij aan de rug, benen, schouders, armen, buik en rug. Een roeiapparaat is een bijzonder populair toestel voor cardio, je haalt er op korte termijn goede resultaten mee én het is leuk om te doen! Tijdens het roeien wordt je lichaam compleet ondersteund, waardoor er vrijwel geen blessures kunnen ontstaan.

Roeien zorgt voor een hoge vetverbranding en met driemaal in de week 20 minuten trainen bereik je al snel resultaat! Een roeiapparaat is één van de meest handige toestellen omdat ze inklapbaar zijn en makkelijk op te bergen!

Waar let je nog meer op bij de aanschaf van een roeitrainer?

- Wilt u een elektrische roeitrainer of één op batterijen?

- De weerstand: hydraulische weerstand, luchtweerstand, vliegwiel of waterweerstand? Hoe meer weerstand, hoe zwaarder de training.

- Het maximale gebruikersgewicht van het apparaat: een kwalitatief goed roeiapparaat kan tot 130kg dragen.

- Wilt u handige trainingsprogramma’s volgen tijdens het sporten?

Trainen op een roeiapparaat biedt een grote bijdrage aan je gezondheid. Wil je advies bij de aanschaf van een roeiapparaat? Neem dan contact met ons op of kom meerdere modellen in de showroom uitproberen!

Lees meer

De beste service

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis verzenden bij besteding vanaf €100
  • Betalen na levering mogelijk - koop nu, betaal later