Zaterdag showroom geopend van 10:00 - 16:00. Buiten openingstijd op afspraak.

Levering gratis vanaf 50,- & Bezorging in de avonduren |  Showroom | Tel: 0512-356961

HET BEDRIJF

Het bedrijf, FitnessFit Webshop
FitnessFit Webshop is in het najaar van 2008 opgericht door Klaas van der Wielen te Burgum. Op 1 maart 2009 is de webshop, www.fitnessfit.nl, on-line gegaan. Sinds september 2010 is er een showroom bij gekomen. In juni 2012 zijn wij verhuist naar een nieuwe locatie in Drachten waar een (veel) grotere showroom aanwezig is. Bijna 2 jaar later (24 maart 2014) zijn we weer verhuist naar een nog grotere locatie, de huidige locatie. Dit splinternieuwe pand is in 3 maand verbouwd tot een volwaardige showroom verdeeld over 2 etage's. Het nieuwe pand heeft het hoogste energielabel en er is meer dan genoeg ruimte voor alle fitnesstoestellen.

Het bedrijf is nog steeds groeiende in zowel klantenbestand als het aanbod van artikelen. FitnessFit Webshop is officieel leverancier van o.a. merken als Kettler, Bremshey, Tunturi, BH-Fitness, AGU, Exel Nordic Walking, Rucanor, Reebok, Flow Fitness, Hammer Fitness, Finnlo Fitness, Adidas, Polar, Bowflex, etc. Voor de bedrijfsgegevens klik hier. Voor meer informatie over het afhaalpunt / de showroom, klik hier.

Kom gerust eens langs in onze showroom!

Service en kwaliteit
FitnessFit Webshop onderscheid zich van andere sport webshops door met name service én kwaliteit. Vrijwel op alle artikelen zit een garantie op van minimaal 1 jaar. Op vrijwel alle toestellen zit zelfs een garantie van minimaal 2 jaar. Op de frames van deze toestellen zit een garantie van 15(!) jaar. 
FitnessFit vind service het belangrijkst. Een van de dingen is bijv. het contact met klanten. Wanneer u een vraag stuurt per mail, hebt u tijdens kantooruren meestal binnen een uur een concreet antwoord. Soms duurt dit iets langer, langer als 2 uur zal het nooit duren! 
Bij het plaatsen van een order krijgt u een bevestigingsmail toegestuurd. Bij FitnessFit krijgt u ook nog een mail toegestuurd als de order is opgestuurd. Zo weet u dat u de volgende dag uw order kunt verwachten. Duidelijkheid én contact vanuit FitnessFit! 

Klantenservice en nuttige sport informatie!
Zoals u (o.a. hier boven) kunt lezen is FitnessFit erg klant gericht. Niet alleen door het verkopen van artikelen maar ook door het leveren van sport informatie proberen wij onze klanten in te lichten. Wanneer u lid bent van de nieuwsbrief krijgt u niet alleen elke maand de nieuwste aanbiedingen, maar ook sport informatie en informatieve links. Deze sport informatie kunt u altijd teruglezen op onze website onder het kopje "Sportinformatie".

"Keurmerk"
FitnessFit Webshop heeft tot dusver geen keurmerk en / of "erkenningslogo" van een bepaalde organisatie. Onze mening is dat er op dit moment géén organisatie is die een volwaardig keurmerk / erkenningslogo / certificaat kan uitdelen. Een ander punt is dat er momenteel een wildgroei aan "keurmerken" en "erkenningslogos" zijn voor webshops. Bij de meeste (vrijwel alle) keurmerken en erkenningslogos word er gekeken naar de Algemene Voorwaarden en de service. Hoe er met de klant word omgegaan word weinig naar gekeken. Ook van een regelmatige controle (of er daadwerkelijk aan de eisen word voldaan) is vrijwel géén sprake!

Onze Algemene Voorwaarden zijn prima in orde en voldoen aan alle eisen (retourneren, aansprakelijkheid, wet verkoop op afstand, etc.). Ook onze klantenservice is uitstekend door de snelle afhandeling van vragen en op / aanmerkingen (binnen max. 2 uur antwoord)!

Mocht u nog vragen en / of klachten hebben, dan horen wij deze erg graag! Klik hier voor een contactformulier of mail naar: info@fitnessfit.nl