0

Ons bedrijf

Het bedrijf, FitnessFit Webshop

FitnessFit Webshop is in het najaar van 2008 opgericht door Klaas van der Wielen te Burgum. Op 1 maart 2009 is de webshop, www.fitnessfit.nl, on-line gegaan. Sinds september 2010 is er een showroom bij gekomen. In juni 2012 zijn wij verhuist naar een nieuwe locatie in Drachten waar een (veel) grotere showroom aanwezig is. Bijna 2 jaar later (24 maart 2014) zijn we weer verhuist naar een nog grotere locatie, de huidige locatie. Dit splinternieuwe pand is in 3 maand verbouwd tot een volwaardige showroom verdeeld over 2 etage's. Het nieuwe pand heeft het hoogste energielabel en er is meer dan genoeg ruimte voor alle fitnesstoestellen.

Het bedrijf is nog steeds groeiende in zowel klantenbestand als het aanbod van artikelen. FitnessFit Webshop is officieel leverancier van o.a. merken als Life Fitness, Kettler, Bremshey, Tunturi,  Rucanor, Reebok, Flow Fitness, Hammer Fitness, Finnlo Fitness, Adidas, Polar, Bowflex, etc. Voor de bedrijfsgegevens klik hier. Voor meer informatie over het afhaalpunt / de showroom, klik hier.

Kom gerust eens langs in onze showroom!

Service en kwaliteit

FitnessFit Webshop onderscheid zich van andere sport webshops door met name service én kwaliteit. Vrijwel op alle artikelen zit een garantie op van minimaal 2 jaar. Op vrijwel alle toestellen zit zelfs een garantie van minimaal 3 jaar. Op de frames van deze toestellen zit een garantie van 15(!) jaar. FitnessFit vind service het belangrijkst. Een van de dingen is bijv. het contact met klanten. Wanneer u een vraag stuurt per mail, hebt u tijdens kantooruren meestal binnen een aantal uren  een concreet antwoord. Soms duurt dit iets langer, langer als 24 uur zal het nooit duren! Bij het plaatsen van een order krijgt u een bevestigingsmail toegestuurd. Bij FitnessFit krijgt u ook nog een mail toegestuurd als de order is opgestuurd. Zo weet u dat u de volgende dag uw order kunt verwachten. Duidelijkheid én contact vanuit FitnessFit!

Klantenservice en nuttige sport informatie!

Zoals u (o.a. hier boven) kunt lezen is FitnessFit erg klant gericht. Niet alleen door het verkopen van artikelen maar ook door het leveren van sport informatie proberen wij onze klanten in te lichten. Wanneer u lid bent van de nieuwsbrief krijgt u niet alleen elke maand de nieuwste aanbiedingen, maar ook sport informatie en informatieve links. Deze sport informatie kunt u altijd teruglezen op onze website onder het kopje "Sportinformatie".

"Keurmerk"

FitnessFit Webshop heeft Trusted Shops als keurmerk Het creëren van vertrouwen bij nieuwe klanten is een lastige opgave. Shoppers kunnen moeilijk zien welke webshop goed is en welke niet (tenzij je Bol bent). De oplossing van Trusted Shops bestaat uit drie delen: Echte onafhankelijke beoordelingen, een Europees keurmerk en de gratis kopersbescherming tot 5000 euro voor klanten waardoor ze altijd 100% zeker zijn van hun aankoop

Onze Algemene Voorwaarden zijn prima in orde en voldoen aan alle eisen (retourneren, aansprakelijkheid, wet verkoop op afstand, etc.). Ook onze klantenservice is uitstekend door de snelle afhandeling van vragen en op / aanmerkingen (binnen max. 2 uur antwoord)!

Mocht u nog vragen en / of klachten hebben, dan horen wij deze erg graag! Klik hier voor een contactformulier of mail naar: info@fitnessfit.nl