Zaterdag showroom geopend van 10:00 - 16:00. Buiten openingstijd op afspraak.

Levering gratis vanaf 50,- & Bezorging in de avonduren |  Showroom | Tel: 0512-356961

Professionele Life Fitness showroom

We bieden enorm veel Life Fitness apparatuur aan in onze showroom, van hometrainer tot crosstrainer. Alle apparatuur is gemakkelijk en snel online te bekijken en te bestellen.

Wil je liever onze fitness showroom in Drachten bezoeken? Dat kan ook, je kunt er altijd gratis parkeren. Doordat we zoveel Life Fitness apparaten voeren, kun je FitnessFit Drachten met recht een Life Fitness showroom noemen!

Waarom je voor Life Fitness apparaten kiest

Life Fitness is de autoriteit op het gebied van krachttraining apparaten en fitnessapparatuur. Al 45 jaar lang is LifeFitness bezig in de fitnessindustrie. Core business is het creëren van fitness en training oplossingen voor particulieren en fitnesscentra. De missie van van Life FItness is om mensen te laten bewegen. Ze zijn ooit begonnen met de Lifecycle Exercise Bike en uiteindelijk is dit uitgebouwd tot een totaalaanbod van cardio, kracht en fitness apparatuur. Ook voor groepstraining doeleinden is er zeer veel te verkrijgen.

De indoor spinningbikes van Life Fitness

LifeFitness apparatuur direct in huis

Bestel je Life Fitness apparatuur bij ons? We leveren in overleg de apparatuur zo snel mogelijk geïnstalleerd bij jou thuis. We zullen na een bestelling de apparatuur op locatie voor je komen installeren. Dit doen wij bij elke bestelling en is een service vanuit FitnessFit. Je bent er dan zeker van dat je altijd een goed werkend product ontvangt wat óók veilig te gebruiken is. Omdat we zelf de apparaten vervoeren, hoef jij je niet druk te maken over eventuele defecten. Alle apparaten die wij leveren zijn uitvoerig gecontroleerd voordat we ze naar je vervoeren. Zo kun je na het installeren jarenlang onbezorgd sporten.

Onze Life Fitness showroom in Drachten

FitnessFit is de Life Fitness showroom in de omgeving van Drachten. Wij hebben tal van apparaten gericht op de fitness branche, krachtsport branche en revalidatie branche op voorraad in onze showroom. Wil je apparaten uittesten of uitproberen? Kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan dan klaar om al je vragen direct te beantwoorden. 

Heb je hier op dit moment nog vragen over? Vraag het ons dan gerust. Wij staan je graag te woord per telefoon via 0512-356961.

Bekijk Life Fitness artikelen