Showroom openingstijden

Levering gratis vanaf 50,- & Bezorging in de avonduren |  Showroom | Tel: 0512-356961

Life Fitness fitnessapparatuur bij FitnessFit

Het adres waar je jouw Life Fitness apparaten online aanschaft is FitnessFit. Door onze ervaring in de fitness en krachtapparatuur branche zijn wij in staat je te voorzien van een vakkundig advies. Wij bieden apparatuur aan voor krachttraining, thuis sporters, duursporters, maar bijvoorbeeld ook voor revalidatie.

De reden dat wij ervoor hebben gekozen om Life Fitness aan te bieden, is dat Life Fitness een enorm sterk merk is met een geweldige geschiedenis.

Over de apparaten van Life Fitness

Life Fitness valt onder te verdelen in twee categorieën: die voor de sportschool branche en de markt voor fitness apparatuur voor in huis. Juist die laatste categorie voert in het FitnessFit assortiment de boventoon. Met deze professionele apparatuur probeert Life Fitness het leven van eenieder die thuis traint; van gevorderde tot beginner, te verbeteren. Centraal staat het leven van een gezond en fit leven. Juist voor diegene die de sportschool te massaal vindt, is deze apparatuur zeer geschikt.

De kracht van innovatie

Het merk staat voor één en al innovatie: van biomechanica tot digitale weergave van trainingsresultaten: de apparaten van Life Fitness zijn altijd high-end fitnessapparatuur. Al in 2000 zijn ze hiermee gestart en waren zij de eerste die de apparatuur in een biomechanisch ontwikkelingslab produceerden.

Er wordt aan de hand van de hoeveelheid gemeten zuurstof tijdens een inspanning, gemeten hoeveel calorieën er daadwerkelijk worden verbrand door de testpersonen van de apparatuur. Hierdoor worden er hele accurate cijfers weergegeven op de apparaten van Life Fitness.

>

LifeFitness apparatuur direct in huis

Zodra je bij ons een bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. Dat betekent dat wij met jou in overleg gaan, om samen te bepalen wanneer wij de apparaten bij je thuis gaan installeren. Dit doen wij steevast bij iedere bestelling, zodat jij ervan verzekerd bent dat je jarenlang met plezier jouw Life Fitness crosstrainer of hometrainer kunt gebruiken.

Wil je meer weten over onze Life Fitness producten of een keer langskomen in onze Life Fitness showroom? Laat het ons weten. Wij staan je graag te woord. Je mag ons een mail sturen of even bellen met 0512-356961.