0

Life Fitness

Het Amerikaans merk Life Fitness staat wereldwijd bekend als een premium leverancier van cardio- en krachttrainingsapparatuur. Al meer dan 50 jaar wijdt Life Fitness zich aan het ontwikkelen van de beste fitnessoplossingen voor sportscholen en sporters met een toewijding aan productontwikkeling en constante innovatie. De hoogwaardige fitnessapparatuur wordt door velen beschouwd als een topmerk voor zowel thuis- als professioneel gebruik en veel topsporters vertrouwen voor hun training op Life Fitness.
Lees meer

Life Fitness apparatuur bij FitnessFit

FitnessFit is met trots een erkende dealer van het kwaliteitsmerk Life Fitness. De fitnessapparaten van Life Fitness staan bekend om hun moderne en robuuste ontwerp met een premium uitstraling. Onze Life Fitness crosstrainers hebben een eersteklas afwerking, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren sporters. Op zoek naar een Life Fitness loopband van hoge kwaliteit? Bij FitnessFit vind je een ruim aanbod Life Fitness loopbanden voor een afwisselende en uitdagende workout. In ons Life Fitness hometrainer assortiment vind je ergometers die een optimale training bieden voor zowel beginners als gevorderde sporters. Met verschillende trainingsprogramma's en weerstandsniveaus bieden onze hometrainers van LifeFitness een doelgerichte en complete training. Verder vind je bij FitnessFit de nieuwste indoor cycles voor een unieke fietsbeleving, moderne en comfortable roeitrainers en ons LifeFitness Home Gym G2 Krachtstation voor een volledige training van alle belangrijke spiergroepen.

Life Fitness apparatuur kopen

Bij FitnessFit vind je professionele Life Fitness apparaten voor sportscholen, fysiotherapiepraktijken en voor thuis. Advies nodig of vragen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Meer informatie