0

Power Towers

Een Power Tower is een krachtapparaat om op verschillende manieren je bovenlichaam en buikspieren te trainen. Met een Power Tower train je met je eigen lichaamsgewicht. Dit multifunctionele fitnessapparaat wordt veel gebruikt voor krachttraining en ook een wel een "pull up tower" of "pull up dip station" genoemd.

Veel gebruikte Power Tower oefeningen zijn dips, pull-ups en chin-ups. Je kunt met een Power Tower je borst, biceps, triceps, schouders, rug en buikspieren trainen. Voor het trainen van de buikspieren gebruik je de armsteunen met handgrepen. Daarmee kun je knee of leg raises doen.

De Power Towers van FitnessFit zijn geschikt voor alle trainingsniveaus, van beginners tot gevorderden. Bij ons vind je Power Towers van de merken Tunturi en Bowflex. Bij de aankoop van een Power Tower voor thuisgebruik is het belangrijk om te kijken of er voldoende ruimte is tussen de optrekstang en het plafond in de kamer waar je het apparaat wil plaatsen. Ook rondom het apparaat heb je ruimte nodig voor de verschillende trainingsvarianten. Tenslotte is het van belang om te kijken naar het maximaal belastbare gewicht van de Power Tower.

Meer weten over onze veelzijdige Power Towers of hulp nodig met kiezen? Je bent van harte welkom in onze showroom of neem contact op voor vrijblijvend advies.

Lees meer

De beste service

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis verzenden bij besteding vanaf €100
  • Betalen na levering mogelijk - koop nu, betaal later