0

Power racks

Een power rack is ideaal voor krachttraining met vrije gewichten. Door de veelzijdigheid van power racks, squat rekken en power cages zijn ze zeer geschikt voor functionele krachttraining. In combinatie met een halterstang en halterbank heb je de keuze uit verschillende trainingsmogelijkheden.

Onze squat racks bestaan uit een solide frame met opbergrekken voor de halterstangen. De haltersteunen zijn eenvoudig en snel in hoogte te verstellen. Ze zijn compact, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te verplaatsen. Ideaal voor kleinere trainingsruimtes en thuisgebruik.

De power racks en cages van Fitness Fit bieden veel verschillende trainingsopties met een hoog veiligheidsniveau voor een workout met zwaardere gewichten. Het frame is gemaakt van stevige en betrouwbare vierkante stalen buizen. De verstelbare rekken kunnen voor verschillende oefeningen op diverse hoogtes worden vastgezet. Ze bieden uitbreiding voor opslag van gewichten en ruimte voor een spotter.

Ben je als beginner of professional op zoek naar een power rack voor een ambitieuze training thuis? Zowel de power als squat racks van FitnessFit staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons assortiment bevat de merken Tunturi en Body-Solid.

Heb je hulp nodig met het vinden van een geschikt power rack gericht op het opbouwen van kracht en spieren? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies of kom langs bij onze showroom in Drachten.

Lees meer

De beste service

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis verzenden bij besteding vanaf €100
  • Betalen na levering mogelijk - koop nu, betaal later