0

Gewichten en stangen

In deze categorie vind je o.a. halterstangen, halterschijven, kettlebells, dumbbells en accessoires voor jouw ultieme workout.

Als je ooit aan krachttraining hebt gedaan, is de kans groot dat je op een bepaald moment een halterstang hebt gebruikt. Halters kun je gebruiken voor diverse oefeningen, waaronder bankdrukken, squats en pull ups. De hoeveelheid gewicht die je gebruikt bij het trainen met een halterstang hangt af van je trainingsniveau. Het mooie van een halterstang is dat je zelf het gewicht kunt verhogen en meer spieren kunt opbouwen volgens je eigen trainingsschema.

Als je krachttraining met halters gaat doen, zijn halterschijven noodzakelijk. Spiergroepen zoals borst, schouders, rug, triceps, biceps, onderarmen, buik, benen en kuiten kunnen met halters worden aangepakt.

Kettlebells zijn een uitstekende manier om je lichaam snel in vorm te krijgen. Je kan ze o.a. inzetten voor hoge intensiteit intervaltraining. Er zijn veel verschillende soorten en maten kettlebells om uit te kiezen. Als je spiermassa wilt opbouwen, zul je zwaardere kettlebells moeten kiezen. Als je meer geïnteresseerd bent in het verbeteren van je cardiovasculaire conditie, kun je beter kiezen voor lichtere kettlebells.

Als je serieus bent over krachttraining, dan zijn dumbbells een must-have. Ze stellen je in staat om extra gewicht aan je oefeningen toe te voegen, waardoor ze uitdagender worden en je dus helpt om spieren op te bouwen. Er zijn veel verschillende manieren om dumbbells in je krachttraining te gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor oefeningen als biceps curls, triceps extensions, shoulder presses en lunges. Dumbbells kunnen ook worden gebruikt voor complexere oefeningen, zoals cleans, snatches en presses.

Ook voor krachttraining accessoires kun je bij FitnessFit terecht. Schijven standaards, dumbbell rekken en haltersteunen vind je allemaal terug in ons assortiment. Vragen? Neem contact op met ons op. We staan je graag te woord!

Lees meer

De beste service

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis verzenden bij besteding vanaf €100
  • Betalen na levering mogelijk - koop nu, betaal later