0

Leg Machines

Met een Leg Machine, zoals bijvoorbeeld een Leg Press, maak je het trainen van je beenspieren eenvoudig. Met een Leg Machine kun je diverse beenspieroefeningen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het trainen van je kuiten, dijen, hamstrings en quadriceps. De Leg Machines van FitnessFit hebben een uniek ontwerp waardoor je de beenspieren geïsoleerd kunt trainen. Hierdoor boek je sneller resultaat. Ook veel revalidatiecentra en sportscholen maken gebruik van onze professionele Leg Machines.

Ben je op zoek naar een Leg Machine voor extra kracht of spieropbouw in je onderlichaam? Dan is een Leg Press of Leg Extension de beste oplossing. Voor alle spiergroepen in je onderlichaam hebben wij geschikte krachtstations in ons assortiment. De Tunturi Platinum PRO Lower Body Unit is het ultieme krachtstation met 8 verschillende standen voor een perfecte training. Met onze Inspire DUAL Stations train je gemakkelijk de bovenbenen, het achterwerk en de kuiten op verschillende manieren. Een must voor elke fitness professional!

Heb je moeite met het vinden van een Leg Machine dat aansluit bij jouw wensen? Dan kun je bij de medewerkers van FitnessFit altijd terecht voor advies. In onze showroom staan we je graag te woord en kun je onze Leg Machines uitproberen.

Lees meer

De beste service

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis verzenden bij besteding vanaf €100
  • Betalen na levering mogelijk - koop nu, betaal later

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3