0

Functional Trainers

Een Functional Trainer is een fitnesstoestel met meerdere functionaliteiten. Met het pulley-systeem zijn oneindig veel verschillende oefeningen mogelijk. Door de afzonderlijk van elkaar van boven naar beneden in te stellen armen biedt dit toestel een volledige lichaamstraining. Het is een alles-in-1 fitnessapparaat waarbij het doel is om oefeningen uit te voeren op een natuurlijke manier.

Functional Trainers zijn geschikt voor sporters die thuis aan krachttraining willen doen. Ook sportscholen, fitness studio’s en fysiopraktijken maken gebruik van Functionele Trainers, mede vanwege de toegankelijke manier van trainen.

Met de Functional Trainers van FitnessFit geniet je van de voordelen van een krachtstation en vrije gewichten. Je traint met natuurlijke bewegingen een keten van spieren waardoor je kracht opbouwt. Is jouw doel spiermassa en volume? Neem dan ook eens een kijkje bij ons aanbod krachtstations.

Hulp nodig met het kiezen van een geschikte Functional Trainer voor jouw doelstellingen? Vraag om deskundig en persoonlijk advies bij FitnessFit.

Lees meer

De beste service

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis verzenden bij besteding vanaf €100
  • Betalen na levering mogelijk - koop nu, betaal later

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4