0

Hometrainer kopen

Wij leggen je uit waarom een hometrainer kopen een verstandige keuze is. Wil je meer bewegen of gericht gewicht verliezen door te fietsen? Een hometrainer is een ideaal apparaat om vanuit huis te sporten. fietsen is aanzienlijk minder belastend voor de gewrichten en door te zorgen voor een goede opbouw heb je veel minder kans op blessures. Fietsen is gezond, je kunt het lang volhouden en het is leuk om te doen!

Fietsen op de hometrainer is perfect voor strakkere billen en gespierde benen! Door de intensiteit van de training aan te passen, kun je heel gericht werken aan deze gebieden. Door te fietsen op de hometrainer kun je ondertussen ook nog eens naar je favoriete serie kijken!

Bekijk direct al onze hometrainers

Gewicht verliezen met de hometrainer

Wil je echt gewicht verliezen door te fietsen? Dan kun je beter regelmatig een intervaltraining in plaats van het aanhouden van een constant tempo. Je zult dan tenminste vijf keer in de week moeten gaan fietsen om in een korte tijd veel calorieën te verbranden. Voor cardiotraining is de trapkracht van een hometrainer hierbij van groot belang. Je kunt ook een aantal instructievideo’s over spinning bekijken zodat je leert welke verschillende technieken je kunt toepassen voor meer resultaat. De sleutel tot succes zit vooral in het volhouden van je schema, want motivatie is wat je op gang brengt, maar gewenning is wat je op gang houdt. Vergeet hierbij vooral het belang van de juiste voeding niet als je meer resultaat wilt bereiken.

Hometrainer kopen voor succesvol afslanken

Is het niet jouw wens om gewicht te verliezen, maar wil je simpelweg meer bewegen? Een hometrainer kopen is dan een slimme zet! Fietsen is gezond én het is leuk om te doen! Door in een constant tempo te fietsen kun je het ook lang volhouden. Een hometrainer is ook zeer geschikt voor revalidatietraining. Afhankelijk van het trainingsschema kun je dan ook kiezen voor een semi-ligfiets om de rug te ontlasten.

Welke hometrainer kopen?

Een hometrainer kopen en direct straten met thuis fitnessen? Maar eerst weten welke hometrainer het beste bij je past? Het is tijd voor actie! Bekijk ons uitgebreide aanbod van hometrainers of laat je deskundig adviseren in de showroom!