0

Hometrainer kopen

Wij leggen u uit waarom een hometrainer kopen een verstandige keuze is. Wilt u meer bewegen of gericht gewicht verliezen door te fietsen? Een hometrainer is een ideaal apparaat om vanuit huis te sporten. Fietsen is aanzienlijk minder belastend voor de gewrichten en door te zorgen voor een goede opbouw heeft u veel minder kans op blessures. Fietsen is gezond, u kunt het lang volhouden en het is leuk om te doen!

Fietsen op de hometrainer is perfect voor strakkere billen en gespierde benen! Door de intensiteit van de training aan te passen, kunt u heel gericht werken aan deze gebieden. Door te fietsen op de hometrainer kunt u ondertussen ook nog eens naar uw favoriete serie kijken!

Bekijk direct al onze hometrainers

Gewicht verliezen met de hometrainer

Wilt u flink gewicht verliezen door te fietsen? Dan kunt u beter regelmatig een intervaltraining doen in plaats van het aanhouden van een constant tempo. U zult dan tenminste vijf keer in de week moeten gaan fietsen om in een korte tijd veel calorieën te verbranden. Voor cardiotraining is de trapkracht van een hometrainer hierbij van groot belang. U kunt ook een aantal instructievideo’s over spinning bekijken zodat u leert welke verschillende technieken u kunt toepassen voor meer resultaat. De sleutel tot succes zit vooral in het volhouden van uw schema, want motivatie is wat u op gang brengt, maar gewenning is wat u op gang houdt. Vergeet hierbij vooral het belang van de juiste voeding niet als u meer resultaat wilt bereiken.

Hometrainer kopen voor succesvol afslanken

Is het niet uw wens om gewicht te verliezen, maar wilt u simpelweg meer bewegen? Een hometrainer kopen is dan een slimme zet! Fietsen is gezond én het is leuk om te doen! Door in een constant tempo te fietsen kunt u het ook lang volhouden. Een hometrainer is ook zeer geschikt voor revalidatietraining. Afhankelijk van het trainingsschema kunt u dan ook kiezen voor een semi-ligfiets om de rug te ontlasten.

Welke hometrainer kopen?

Een hometrainer kopen en direct starten met thuis fitnessen? Maar wilt u eerst weten welke hometrainer het beste bij u past? Het is tijd voor actie! Bekijk ons uitgebreide aanbod van hometrainers of laat u deskundig adviseren in de showroom!