0

Hometrainer

Een hometrainer is een laagdrempelige manier om te beginnen met fitnessen vanuit huis. Heeft u gewrichtsklachten of bent u aan het revalideren, dan is een hometrainer de ideale keuze. Meerdere malen per week trainen op de hometrainer zorgt voor:

- Verbeterde conditie dankzij meer beweging
- Verbeterde longinhoud
- Geleidelijke afname van het lichaamsgewicht
- Een veilige workout
- Ideaal voor cardiovasculaire training
Waar let u op bij de aanschaf van een hometrainer?
- Kies een fiets waarvan de zitting en het stuur in hoogte verstelbaar is. Zeker als meerdere gezinsleden willen sporten.
- Indien u gewrichtsklachten heeft of niet de grote trapomwenteling kunt maken, dan is een verstelbare crank een goede oplossing.
- Wilt u een lage of hoge instap?
- Gebruikersgewicht
- Elektrische besturing of op batterijen
- Weerstandniveaus
- Wilt u een klassieke verticale fiets of een ligfiets?

Wilt u juist een hoge verbranding van calorieën en uw conditie aanzienlijk verbeteren? Dan is de crosstrainer de juiste match!

Mocht u hulp willen hebben bij het uitzoeken van een geschikte hometrainer dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies of kom in de showroom een hometrainer uitproberen!

Hieronder vindt u een overzicht van de beste hometrainers van A-merken. Hometrainers zijn eenvoudig in gebruik en zeer geschikt om thuis mee te beginnen. Wist u dat wij ook hometrainers van het merk Life Fitness aanbieden? 

Lees meer

De beste service

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Gratis verzenden bij besteding vanaf €100

Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 42