0

Fitnessapparaten Noord Nederland

De plek om in de omgeving van Noord Nederland fitness producten en apparaten aan te schaffen is bij FitnessFit BV. We zijn al jarenlang een vertrouwd adres voor allerlei fitness producten en apparaten en meer. Wij bieden naast gedegen advies een groot assortiment fitness- en revalidatie apparatuur aan. Dit kun je online bestellen in onze webshop of je kunt onze showroom in Drachten bezoeken. Vanuit alle hoeken ben je via de A7 in nog geen 20 minuten in Drachten.

De FitnessFit belofte

Doordat FitnessFit BV service en kwaliteit voorop stelt, onderscheiden wij ons van andere sportwebshops. Op alle artikelen die wij verkopen zitten goede garantievoorwaarden. Dit houdt in dat er op;

  • alle accessoires minimaal 1 jaar garantie zit
  • bijvoorbeeld fitnesstoestellen over het algemeen altijd 2 of 3 jaar volledige garantie zit (inclusief onderdelen, voorrijkosten en werkuren)

Zo ben jij er altijd van verzekerd dat je altijd een goed en werkend product in huis haalt waar je enorm lang plezier aan kunt beleven.

Wil je meer weten over onze fitnessapparaten? Bezoek dan ons youtubekanaal.

De fitnessapparaten specialist in de omgeving van Noord Nederland

Doordat wij al jarenlang actief zijn in de fitnessbranche, zijn wij in staat om jou te voorzien van een vakkundig advies. Kom dus gerust eens langs bij ons in de showroom aan de Richterlaan 10 in Drachten. Hier vind jij een uitgebreid assortiment aan fitness-, cardio-, kracht- en revalidatieapparatuur, zoals crosstrainers, hometrainers, roeitrainers en meer.

We zijn er voor jou als je één van onze fitnessapparaten wilt uitproberen, direct wilt kopen of wanneer je er vragen over hebt. De koffie staat klaar!