0

Fitnessapparaten Groningen

De plek om in de omgeving van Groningen fitnessapparaten aan te schaffen is bij FitnessFit. We zijn al jarenlang een vertrouwd adres voor allerlei fitnessapparaten, krachtapparatuur en meer.

We bieden een groot assortiment fitness- en revalidatieapparatuur aan. Dit kunt u online bestellen in de webshop of u kunt onze showroom in Drachten bezoeken. Vanuit Groningen bent u via de A7 in nog geen 20 minuten in Drachten.

Het ontstaan van FitnessFit

Inmiddels alweer tien jaar geleden is in 2008 de FitnessFit webshop opgericht. Vanuit Burgum werden toen alle activiteiten uitgevoerd. Uiteindelijk is de webshop uitgegroeid tot een volwaardige zaak inclusief showroom! Lees hoe FitnessFit zo is gegroeid.

De FitnessFit belofte

Doordat FitnessFit service en kwaliteit vooropstelt, onderscheiden wij ons van andere sportwebshops. Op alle artikelen die we verkopen zitten goede garantievoorwaarden. Dit houdt in dat er op;

  • alle accessoires minimaal 1 jaar garantie zit
  • bijvoorbeeld fitnesstoestellen over het algemeen altijd 2 of 3 jaar volledige garantie zit (inclusief onderdelen, voorrijkosten en werkuren)

Zo bent u er altijd van verzekerd dat u altijd een goed en werkend product in huis haalt waar u enorm lang plezier aan kunt beleven.

Wil je meer weten over onze fitnessapparaten? Bezoek dan ons youtubekanaal.

De fitnessapparatenspecialist in de omgeving van Groningen

Doordat wij al jarenlang actief zijn in de fitnessbranche, zijn wij in staat om u te voorzien van een vakkundig advies. Kom dus gerust eens langs bij ons in de showroom aan de Richterlaan 10 in Drachten. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan fitness-, cardio-, kracht- en revalidatieapparatuur, zoals crosstrainers, hometrainers, roeitrainers en meer.

Kom dus vooral langs in onze showroom in Drachten. We zijn er voor u als u één van onze fitnessapparaten wilt uitproberen, direct wilt kopen of wanneer u er vragen over heeft.