Zaterdag showroom geopend van 10:00 - 16:00. Buiten openingstijd op afspraak.

Levering gratis vanaf 50,- & Bezorging in de avonduren |  Showroom | Tel: 0512-356961

Fitness apparaten Groningen

De plek om in de omgeving van Groningen Fitness apparaten aan te schaffen is FitnessFit. We zijn al jarenlang een vertrouwd adres voor allerlei fitness apparaten, krachtapparatuur en meer.

We bieden een groot assortiment fitness & revalidatie apparatuur aan. Dit kun je online bestellen in de webshop of je kunt onze showroom in Drachten bezoeken. Vanuit Groningen ben je via de A7 in nog geen 20 minuten in Drachten.

Het ontstaan van FitnessFit

Inmiddels zo’n 10 jaar geleden is in 2008 door Klaas de FitnessFit webshop opgericht. Vanuit Burgum werden toen alle activiteiten uitgevoerd. Uiteindelijk is de webshop verder gegroeid, tot een volwaardige zaak inclusief showroom! Lees hoe FitnessFit zo is gegroeid.

De FitnessFit belofte

Doordat FitnessFit service en kwaliteit voorop stelt, onderscheiden wij ons van andere sport webshops.Op alle artikelen die we verkopen zitten goede garantievoorwaarden. Dit houdt in dat er op;

  • alle accessoires minimaal 1 jaar garantie zit
  • op bijvoorbeeld fitnesstoestellen over het algemeen altijd 2 of 3 jaar volledige garantie zit (inclusief onderdelen, voorrijkosten en werkuren)

Zo ben je er altijd van verzekerd dat je altijd een goed en werkend product in huis haalt, waar je enorm lang plezier van kunt beleven.

Wil je meer weten over onze fitness apparaten? Bezoek dan ons youtubekanaal

De Fitness Apparaten specialist in de omgeving van Groningen

Doordat wij al jarenlang actief zijn in de Fitness branche, zijn wij in staat om jou te voorzien van een vakkundig advies. Kom dus gerust eens langs bij ons in de showroom, aan de Richterlaan 10 in Drachten. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan Fitness-, cardio-, kracht-& revalidatie apparatuur zoals crosstrainers, hometrainers, roeitrainers en meer.

Kom dus vooral langs in onze showroom in Drachten. We zijn er voor je als je één van onze fitness apparaten wilt uitproberen, direct wilt kopen of wanneer je er vragen over hebt.

Ontdek onze fitnessapparatuur