Showroom bezoek op afspraak.

Levering gratis vanaf 50,- & Bezorging in de avonduren |  Showroom | Tel: 0512-356961

Krachttraining thuis is lastig, maar niet met dit toestel!

Hoe gebruik ik thuis een krachtstation?
Dat is de meest gehoorde vraag van onze klanten. Je hebt een krachtstation thuis staan, en dan? Wat kan ik er nou precies mee? Welke spieren kan ik trainen? Gelukkig wordt er tegenwoordig bij bijna alle krachtstations een duidelijk instructieboek mee geleverd waarin allerlei oefeningen staan die je op een bepaald toestel kunt doen. Maar dan nog, hoeveel herhalingen moet ik doen? En er bestaat zoiets als 'series' (nee, daar wordt niet de serie op TV mee bedoeld)?

Heb je dus een mooi krachtstation thuis staan dan is het vaak nog lastig om precies te begrijpen wat je moet doen en hoe je moet trainen. Voor dat je het weet is je trainingstijd alweer om, omdat je van alles moest uizoeken en eigenlijk nog niet zo goed weet hoe/wat.

Daar is een oplossing voor! De Bowflex HVT Hybrid Velocity Trainer!

Waarom? Omdat dit toestel jou trainingstijd bij houdt! Zonder te overdrijven, dit toestel is magnifiek voor personen die thuis aan krachttraining willen doen maar geen zin (of tijd) hebben om eerst urenlang in allerlei trainingsmethodiek en oefenstof te moeten duiken.
Het toestel werkt a.d.h.v. een aantal vaste oefeningen waarbij zoveel mogelijk spieren worden gebruikt (compound oefeningen) zoals Squat deadlift, (forward) lunge, chest press, en vele anderen!

Er zijn 3 voorgeprogrammeerde programma's (Sprint, Circuit en Builder) maar je kunt vanzelfsprekend ook zelf programma's aanmaken! De voorgeprogrammeerde programma's werken met 8 ronden en die zijn weer onderverdeeld met 8 oefeningen! De weerstand kun je zelf aanpassen d.m.v. 16 verschillende niveau's.

Apps
Het toestel is zonder app uitstekend te gebruiken! De programma's zijn prima te begrijpen, ook voor een leek, door de meegeleverde papieren handleiding en instructies. Je kunt echter ook een app installeren op je tablet of smartphone waardoor je alles kunt bij houden!

Mocht je nóg meer uit het toestel willen halen, in de app worden alle mogelijke oefeningen uitgelegd d.m.v. video's. Super duidelijk en nog leerzaam ook! Vind je de oefening leuk? Zet 'm meteen in je trainingsprogramma voor de volgende keer!

 

De Hybrid Velocity Trainer van Bowflex is zonder twijfel het beste toestel voor de thuissporter die aan krachttraining wil doen! Een ander voordeel is dat het toestel relatief licht is, omdat het geen gewichtskolommen / gewichtstapel heeft. Tevens neemt het toestel bijzonder weinig ruimte in, omdat het niet werkt met een zitting / allerlei vaste componenten.

Mocht je nog twijfelen of je wilt het toestel een keer proberen, kom langs in onze showroom! De Bowflex HVT Hybrid Velocity Trainer is gereed voor jouw workout! We hebben naast de Bowflex nog veel meer apparaten en krachtstations op voorraad voor je.