0

Betaalwijze

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten veilig en met de gewenste betaalmethode kunnen afreken. Daarom bieden wij verschillende betaalmethodes aan. Of je nu achteraf wenst te betalen of in termijnen; wij bieden je de mogelijkheid. Onderstaand een overzicht en korte uitleg over al onze betaalmethodes.

iDEAL
Op onze website hebben onze Nederlandse klanten de mogelijkheid om via internetbankieren te betalen. iDEAL is een veilige betaalmethode die wij aanbieden. Het grote voordeel hiervan is dat uw betaling direct bij ons bekend is en wij snel kunnen leveren. Betalen met iDEAL is gratis.

iDEAL QR
Voor onze Nederlandse klanten is er de mogelijkheid om met iDeal QR af te rekenen. Hiervoor moet u bij het afrekenen de QR code scannen met uw Mobiel Bankieren of iDeal app.

Bancontact
Voor onze Belgische klanten hebben we de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen Bancontact opgenomen in ons aanbod. Voorheen was Bancontact ook wel bekend als Mister Cash. Deze betaalopties zijn inmiddels samengevoegd door het concern.

SOFORT Banking
SOFORT Banking kan worden gebruikt door Belgische klanten. Met SOFORT Banking reken je af via jouw eigen vertrouwde bankomgeving.

Per pin bij ontvangst betalen
Wanneer je kiest voor montage bij jouw fitnessapparaat kun je ervoor kiezen om per pin te betalen bij aflevering van jouw bestelling.

Contant bij ontvangst
Bij deze betaalmethode kun je de monteur contant en gepast betalen bij aflevering van jouw fitnessapparaat.

Achteraf betalen met Klarna
Probeer je aankopen thuis uit, en beslis dan wat je wilt houden. Betaal het volledige bedrag binnen 30 dagen na verzending met Klarna