0

Tunturi

Tunturi is een van origine Fins merk opgericht in 1922 en al meer dan 90 jaar een innovatief en betrouwbaar merk voor zowel thuisfitness als professioneel gebruik. In 1969 zorgde Tunturi voor een revolutie in de fitnesswereld toen ze de eerste ergometer hometrainer ter wereld introduceerden voor thuisgebruik. In 2003 werd Tunturi overgenomen door een Nederlands bedrijf. Tegenwoordig bestaat het assortiment van Tunturi uit fitnessapparaten en accessoires voor zowel cardio- en krachttraining. De roots van Tunturi liggen in de Finse hooglanden met een minimalistisch Scandinavisch design. Feel better every day: dat is waar Tunturi voor staat.
Lees meer

Tunturi producten by FitnessFit

FitnessFit heeft een ruim aanbod aan Tunturi crosstrainers, hometrainers, loopbanden, roeitrainers, steppers en fitnessartikelen. Het aanbod is gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid, gemak en een aantrekkelijke prijs. Met onze Tunturi producten integreer je fitness gemakkelijk in je dagelijkse leven. Met mooie producten, aantrekkelijke trainingsprogramma’s en plezier tijdens je workout leg je een solide basis voor regelmatig sporten. De productlijn van Tunturi omvat producten voor sporters van alle niveaus, van de beginner tot de professionele sporter.

Tunturi Routes app

Met de app van Tunturi blijft trainen leuk en uitdagend. Met de Tunturi Routes app fiets, ren, roei en cross je over de hele wereld met behulp van honderden video's. Ook hebben coaches hun trainingsprogramma's toegevoegd aan de app zodat je gemakkelijk coaching lessen vanuit huis kan volgen. Met de app van Tunturi verruim je jouw trainingsprogramma en wordt je training een bijzonder visuele belevenis.

Tunturi producten kopen?

Bij FitnessFit ben je aan het juiste adres voor alle Tunturi producten. Als je op zoek bent naar innovatieve en hoogwaardige fitnessapparatuur en accessoires van Tunturi, bezoek dan onze webshop of kom langs.

Meer informatie