0

Smith Machines

Een Smith Machine is een ideaal apparaat voor zowel beginnende als ervaren sporters en voor zowel thuisgebruik als commercieel gebruik. Met dit veelzijdige apparaat kun je diverse oefeningen doen waarmee je spierkracht kunt opbouwen en je functionele fitness kunt verbeteren.

Een Smith Machine is een fitnessapparaat dat bestaat uit een verticaal frame waarbij de halterstang aan beide kanten door een geleider loopt. Dit maakt een veilige verticale beweging mogelijk. Het belangrijkste voordeel van dit ontwerp is dat je geen spotter of trainingspartner nodig hebt en het gewicht niet naar beneden kan vallen. Als je op zoek bent naar een zelfstandige krachttraining met zware gewichten dan biedt een Smith Machine de beste oplossing.

Smith Machines zijn geschikt voor verschillende krachttraining oefeningen. Door te squaten kun je met een Smith Machine je been- en bilspieren trainen. Door barbell rows en bankdrukken uit te voeren kun je de rug- en borstspieren trainen. Sommige modellen hebben ook een pull up stang waarmee je chin-ups en pull ups kunt doen. Het assortiment Smith Machines van FitnessFit bevat de merken Tunturi en Inspire. Onze Smith Machines staan bekend om hun stabiliteit, kwaliteit en veiligheid.

Op zoek naar een Smith Machine? Neem dan een kijkje in ons online aanbod of bezoek onze showroom en vind een apparaat dat bij jouw past.

Lees meer

De beste service

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis verzenden bij besteding vanaf €100
  • Betalen na levering mogelijk - koop nu, betaal later

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3