0

Schwinn

Schwinn, onderdeel van Nautilus, is een pionier op het gebied van fitnessapparatuur uit de Verenigde Staten. Het bedrijf is opgericht in 1895 in Chicago door Ignaz Schwinn. In 1965 kwam Schwinn met revolutionaire fietstechnologie op de markt voor binnenshuis en tegenwoordig biedt Schwinn een complete lijn fitnessapparatuur aan.
Lees meer
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Schwinn fietstrainers bij FitnessFit

Op zoek naar betaalbare en baanbrekende cardio-apparatuur? FitnessFit biedt een prachtige lijn Schwinn fietstrainers aan die bekend staan om de veelzijdigheid en gebruikscomfort. Schwinn maakt gebruik van Zwift en Xploretheworld app kun je door prachtige omgevingen fietsen, jouw prestaties bijhouden en persoonlijke trainingsschema’s maken. De innovatieve fietstrainer van Schwinn zijn favoriet bij zowel beginners als gevorderden en lenen zich uitstekend voor thuisgebruik. Voor een fantastische spinning ervaring met oneindig veel mogelijkheden en variatie maak je met een Schwinn spinbike de juiste keuze.

Schwinn Airdyne HiiT Airbike

De Schwinn Airdyne HiiT Airbike kenmerkt zich door duurzaamheid en comfort. Deze Airdyne serie van Schwinn is ontwikkeld voor sporters die op zoek zijn naar een intensieve en uitdagende High Intensity Interval Training (HIIT). Met luchtweerstandstechnologie train je gemakkelijk boven- en onderlichaam. Op zoek naar een HiiT airbike waarmee je jouw volledige potentieel kan bereiken uit het gemak van je eigen huis? Kies dan voor een Schwinn Airdyne HiiT Airbike bij FitnessFit.

Schwinn spinbike kopen?

Schwinn bikes vergelijken en kopen doe je gemakkelijk in de webshop en showroom van FitnessFit. Vragen over welke Schwinn spinbike het best geschikt is voor jouw trainingsdoel? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. We beantwoorden graag al jouw vragen.

Meer informatie