0

Octane Fitness

Octane Fitness werd opgericht door de Amerikaanse fitness experts Tim Porth en Dennis Lee. Een gezonde manier van leven was hierbij hun uitgangspunt. Octane Fitness is als fabrikant van fitnessapparatuur de enige wereldwijd die zich toewijdt tot het ontwikkelen van cardio-apparatuur zonder belasting op de gewrichten. Bij Octane Fitness noemen ze dit "zero-impact cardio". Hiermee is Octane Fitness het aantoongevende merk in de fitnesswereld geworden als het gaat om het ervaren van de beste beweging en bekroond met meerdere awards.
Lees meer
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Octane Fitness apparatuur bij FitnessFit

Bij FitnessFit leveren we Octane Fitness apparatuur voor zowel professioneel gebruik als voor thuisgebruik. De iconische Schwinn Airdyne AD8 airbike is door Octane Fitness volledig onder handen genomen en voorzien van diverse upgrades. Het resultaat hiervan is de nieuwe Airdyne ADX Air Bike. De historie in innovatie van de originele Airdyne in combinatie met het perfectionisme van Octane Fitness zorgt voor de beste resultaten. De Octane Fitness RŌ Max Roeitrainer is een professionele roeitrainer, geschikt voor de veeleisende thuisgebruiker, maar misstaat zeker niet in een sportschool.

Octane Fitness apparatuur kopen?

Bij FitnessFit kun je terecht voor de innovatieve en prijswinnende fitnessapparatuur van Octane Fitness. Je kunt bij ons 24/7 terecht in de online webshop of breng een bezoek aan onze showroom. Hier ontvang je persoonlijk advies over ons Octane Fitness assortiment en kun je apparatuur proberen.
Meer informatie