0

Nautilus

Nautilus is een Amerikaans bedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de productie van fitness apparaten. Nautilus wordt door velen beschouwd als de oprichter van de moderne sportschool. In de jaren ‘70 introduceerde Nautilus het revolutionaire cam-design in een breed assortiment fitnessapparatuur. Tegenwoordig produceert Nautilus effectieve kracht- en cardio oplossingen, tevens onder merken als Schwinn, Bowflex en Universal.
Lees meer
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Nautilus apparatuur bij FitnessFit

FitnessFit biedt een volledig aanbod aan Nautilus fitnessapparatuur voor crosstraining, fietsen of hardlopen. Nautilus apparatuur kenmerkt zich door betrouwbaarheid en hoge kwaliteit met een lange levensduur. Ergonomie en comfort gaan bij de apparaten van Nautilus hand-in-hand.Met een prachtig en goed doordacht ontworpen fitnessapparaat verbeter je je conditie en kracht. Bij Nautilus gaat het om sporters die willen presteren op een hoger niveau en dit ook van hun fitnessapparatuur verwachten.

Nautilus trainingsprogramma’s en Connect App

Ben je op zoek naar een afwisselend en uitdagend trainingsprogramma? Met de fitnessapparatuur van Nautilus kun je eenvoudig je eigen trainingsplan samen stellen. Met Nautilus verleg je je grenzen met toegang tot gedetailleerde workout data, virtuele trainers en een gevarieerd aanbod van fiets- en hardlooptrajecten over de hele wereld. Met de innovatieve Connect App van Nautilus kun je via bluetooth gemakkelijk verbinding maken met je telefoon en je voortgang bijhouden en delen. Zo wordt thuis trainen nog leuker!

Nautilus fitness apparaten kopen?

Nautilus fitnessapparatuur koop je gemakkelijk en snel bij FitnessFit. Ben jij op zoek naar een effectieve training met uitstekende kwaliteit apparatuur? Dan ben je bij FitnessFit aan het juiste adres. Bekijk het Nautilus assortiment in onze webshop of kom langs bij onze showroom in Drachten.

Meer informatie