0

Matrix

Matrix Fitness is de grootste fabrikant van professionele fitnesstoestellen. Sinds 2006 is Matrix Fitness actief in Nederland. De oorsprong van het bedrijf ligt in Japan en het is onderdeel van Johnson Health Tech, dat sinds de jaren ‘70 fitnessapparatuur vervaardigt. Matrix Fitness richt zich op kwaliteit, service, productontwikkeling, innovatie en klantgerichtheid met het motto: sterk voor de klant, sterk voor de samenleving.
Lees meer

Er zijn geen producten van dit merk.

Matrix Fitness apparatuur bij FitnessFit

Samen met Matrix Fitness is FitnessFit dé leverancier voor professionele fitnesstoestellen voor cardio, kracht en groepstraining. De high-performance ontwerpen van Matrix Fitness bieden, eindeloos herconfigureerbare opties, premium styling, ongeëvenaarde duurzaamheid en nog veel meer. Onze toestellen kun je vinden bij sporters thuis, fitnesscentra, fysiotherapeuten, onderwijsinstellingen, hotels en sportaccommodaties.

Matrix Fitness producten kopen

FitnessFit heeft een breed scala aan Matrix fitnessapparatuur om aan jouw behoeften te voldoen en je te helpen een gezonde levensstijl te behouden. Zodra je Matrix Fitness apparatuur koopt bij FitnessFit kun je rekenen op uitmuntende klantenservice, uitstekende kwaliteit en een lange garantie. Alle loopbanden, hometrainers, roeiers, spinningsfietsen en crosstrainers kunnen compleet geïnstalleerd afgeleverd worden. Bezoek vandaag onze webshop!

Meer informatie