0

Iron Gym

Iron Gym staat bekend om multifunctionele en gebruiksvriendelijke trainingsapparatuur voor thuis. De originele Iron Gym Total Upper Body Workout Bar werd gelanceerd in de Verenigde Staten in de herfst van 2008. Het werd al snel het meest verkochte fitnessproduct, met verkopen van meer dan 20 miljoen stuks. Iron Gym biedt innovatieve fitness producten voor sporters en atleten over de wereld.
Lees meer

Er zijn geen producten van dit merk.

Iron Gym producten bij FitnessFit

Met de hoogwaardige fitnessartikelen van Iron Gym kun je gemakkelijk en vertrouwd vanuit huis sporten. FitnessFit biedt een compleet assortiment aan Iron Gym producten. Zo verbeter je flexibiliteit, lichaamshouding, coördinatie en evenwicht met onze Iron Gym exercise balls. Onze Iron Gym kettlebells zijn ideaal voor aerobic oefeningen, krachttraining en core training. Ook kun je bij ons terecht voor de originele Iron Gym Push Up Max waarmee je je core extra goed traint. Met onze Iron Gym Xtreme optrekstangen bieden we je de ultieme training van jouw bovenlichaam.

Iron Gym producten kopen?

Op zoek naar de beste Iron Gym producten en accessoires voor jouw workout? Bestel gemakkelijk online en kies ervoor om de bestelling op te halen of te laten bezorgen.

Meer informatie