0

Inspire

Inspire Fitness is een Amerikaans fitnessmerk opgericht in 2003. Het begon toen de 13-jarige Ted Habing zichzelf leerde lassen, zodat hij zijn eigen fitnessapparatuur kon maken. De missie van Inspire Fitness is het ontwerpen van unieke producten die aansluiten bij de vormen van het menselijke lichaam zodat gebruikers zo veel mogelijk plezier beleven aan hun fitnesstoestel. Inspire Fitness richt zich bij het maken van nieuwe fitnessapparatuur op vier hoofdpunten: innovatie, kwaliteit, biomechanica en ontwerp. Inspire Fitness: “We eat, breathe and sleep fitness”.
Lees meer

Inspire Fitness bij FitnessFit

Als je op zoek bent naar het allerbeste op het gebied van krachttraining, dan kies je voor krachttoestellen van Inspire Fitness bij FitnessFit. De Inspire krachtstations zijn ontwikkeld door krachtsporters en zo ontworpen dat je zoveel mogelijk oefeningen kunt uitvoeren op een zo klein mogelijke oppervlakte en zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit. De nieuwe serie Inspire homegyms is exclusief ontworpen voor gebruikers die het absolute maximum verwachten van een gym voor zowel thuis- als semiprofessioneel gebruik. Bij FitnessFit kun je ook terecht voor Inspire Dual Stations voor een effectieve training van het onderlichaam. Onze Inspire Trainingsbanken zijn de uitblinkers uit de verstelbare benches lijn van Inspire.

Inspire Fitness apparaten kopen

Op zoek naar fitness apparatuur dat hoogwaardig ontwerp combineert met zowel duurzaamheid als elegantie? Bij FitnessFit vind je een breed aanbod van Inspire Fitness producten. Kom langs voor persoonlijk advies op maat en probeer onze Inspire Fitness apparaten uit in onze showroom.

Meer informatie