0

Flow Fitness

Flow Fitness is een Nederlands fitnessmerk opgericht in 2000 door industrieel product ontwerper Gerben van Kalsbeek. Flow Fitness ontwikkelt en produceert zelf innovatieve fitnessproducten waarmee ze zijn uitgegroeid tot een toonaangevend fitnessmerk in Europa. De Nederlandse topontwerpers van Flow Fitness vertalen het unieke Dutch Design karakter naar hun fitnessproducten, met als resultaat een uitgebreid assortiment dat de meest actuele fitness trends volgt.
Lees meer

Flow Fitness producten by FitnessFit

FitnessFit heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige Flow Fitness roeitrainers, hometrainers, spinning bikes, crosstrainers en loopbanden voor thuisgebruik. De producten van Flow Fitness onderscheiden zich van de rest door hun design, comfort, kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Dynamic Line van Flow Fitness

De Dynamic Line van Flow Fitness brengt technologische vernieuwing en sportiviteit samen in een fitnessproduct. Met de Dynamic Line van Flow Fitness biedt FitnessFit een uitstekend alternatief voor een duur sportschoolabonnement en heb je alles in huis voor de ultieme sportbeleving. Het sportieve en aantrekkelijke design van deze productlijn heeft alles wat je nodig hebt voor een complete workout. De Dynamic Line productreeks beschikt over vele trainingsprogramma’s, een hartslagmeter en een computer die simpel te bedienen is met een Smart Wheel.

Perform en PRO Line van Flow Fitness

De Perform Line is de commerciële fitnesslijn van Flow Fitness voor intensief gebruik. Deze fitnesslijn is perfect voor sporters die het maximale van zichzelf en zijn apparatuur vraagt. Naast thuisgebruik is de fitnessapparatuur uit de Perform Line zeer geschikt voor bijvoorbeeld fysiotherapie praktijken en hotels.

FitnessFit biedt naar de Perform Line ook de PRO Line van Flow Fitness aan. De PRO Line is gericht op zwaar en intensief gebruik en geschikt voor gebruik in sportscholen, crossfit studio’s of door personal trainers. De producten binnen de PRO line zijn niet alleen duurzaam en comfortabel, maar ook qua bediening eenvoudig in gebruik. Met een aantrekkelijk prijskaartje is de PRO Line ook geschikt voor thuisfitness.

Flow Fitness apparatuur kopen?

FitnessFit is met trots een erkende dealer van Flow Fitness. Je koopt Flow Fitness producten gemakkelijk via onze website of in onze showroom in Drachten. Wij adviseren je graag over de professionele fitnessapparatuur van Flow Fitness met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende garantievoorwaarden.

Meer informatie