0

First Degree

Het merk First Degree Fitness werd opgericht in 2000 om de fitnessindustrie te voorzien van een nieuwe lijn roeitrainers. Bij First Degree Fitness staat eenvoud, design en robuustheid centraal. De roeitrainers zijn gemaakt van superieure materialen en de modernste technologie, waaronder het “First Degree Fluid technology system”.
Lees meer
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

First Degree Fitness roeitrainers bij FitnessFit

FitnessFit heeft topkwaliteit First Degree Fitness roeitrainers. Deze roeiapparaten zijn uniek doordat ze over een gepatenteerd verstelbaar water weerstandsysteem beschikken. Door dit systeem lijkt en voelt het alsof je op het water aan het roeien bent. De roeiapparaten van First Degree Fitness zijn geschikt voor langdurig, intensief en professioneel gebruik. De Evolution E316 Fluid Rower roeitrainer bij FitnessFit is geschikt voor thuis of in een (semi-)commerciële omgeving. De Neptune Challenge AR Plus roeitrainer is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele roeitrainer van professionele kwaliteit.

First Degree Fitness roeitrainer kopen?

Wij bieden met onze indoor First Degree Fitness roeiapparaten een effectieve training voor het hele lichaam. Try before you buy? Kom langs bij onze showroom in Drachten.

Meer informatie