0

Finnlo

Het merk Finnlo werd in 2005 gelanceerd door het Duitse bedrijf Hammer Sport AG. Sindsdien is het uitgegroeid tot de innovatieve fabrikant van hoogwaardige fitnessapparatuur voor thuis en professioneel gebruik. Dit success is mede te danken aan de hoge eisen die Finnlo stelt aan kwaliteit en ontwerp van haar fitnessapparaten.
Lees meer

Finnlo apparatuur bij FitnessFit

FitnessFit is uw leverancier voor Finnlo fitnessapparatuur in Nederland. Alle apparatuur van Finnlo is ontworpen voor de Europese markt. Finnlo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd rondom de Autark krachtstations. Deze zijn geliefd vanwege de kwaliteit, functionaliteit en modulaire aanpak dat mogelijkheden tot uitbreiding biedt. Met de Finnlo Maximum reeks biedt FitnessFit ook apparatuur aan voor de semi-professionele markt. Finnlo Maximum crosstrainers, spinning bikes en loopbanden zijn beschikbaar voor o.a. sportscholen en bedrijfsfitness.

Finnlo fitnessapparatuur kopen?

In de FitnessFit webshop vind je diverse Finnlo apparatuur en accessoires: van een Finnlo roeitrainer tot een Finnlo halterbank. Bij ons kun je 24/7 terecht voor het kopen van Finnlo fitnessapparatuur. Finnlo is de beste keuze als je op zoek bent naar tijdloze en duurzame apparatuur voor een hoogwaardige fitnesstraining.

Meer informatie