0

Bowflex

Bowflex is een Amerikaans fitness merk opgericht in 1986. Het merk is onderdeel van Nautilus, een marktleider in gezondheid en fitness voor al ruim 40 jaar. Onder Nautilus valt naast Bowflex ook de merken Universal en Schwinn. Samen met Bowflex biedt FitnessFit een ruim assortiment aan krachttrainings- en cardioapparatuur voor thuisgebruik.
Lees meer

Bowflex producten by FitnessFit

Samen met Bowflex zorgt FitnessFit voor unieke fitness oplossingen voor thuis en in de sportschool voor alle fitness niveaus. FitnessFit is erkende dealer van BowFlex. Het Bowflex BodyTower krachtstation is een compact krachtstation voor een intensieve krachttraining voor het hele lichaam. Met de Bowflex loopband producten van FitnessFit wordt je thuis effectief fit, verlies je gewicht en blijf je gezond. Onze compacte Bowflex verstelbare dumbbells zijn ideaal voor vrije krachttraining thuis. Verder kun je bij ons terecht voor Bowflex halterbanken, indoor cycles en overige accessoires.

Bowflex Max Trainer

Bowflex is vooral bekend van de Max Trainer. De Bowflex Max serie bestaat uit een reeks compacte krachttrainers waarmee je met verschillende oefeningen je hele lichaam kan trainen. De Bowflex Max Trainer M10 staat bekend om zijn soepele, low-impact bewegingen, waarmee je meer kcal verbruikt in minder tijd dankzij onder meer het Afterburn-effect. Via gepersonaliseerde coaching kun je alle spieren in je lichaam intensief trainen.

Bowflex JRNY app

De JRNY app van Bowflex biedt diverse mogelijkheden om al je prestaties bij te houden en te vergelijken. Via deze app heb je de mogelijkheid om meer gebruikers aan te maken en gebruik te maken van een persoonlijke coach voor op maat gemaakte trainingen gebaseerd op jouw prestatieniveau. Bediening gaat via het touchscreen van de apparatuur of je telefoon.

Bowflex producten kopen?

Je kunt bij ons 24/7 terecht in onze online webshop of bezoek ons tijdens onze ruime openingsuren in onze showroom. In onze showroom ontvang je persoonlijk advies over ons Bowflex assortiment en kun je producten proberen.

Meer informatie