0

BH Fitness

In 1909 werd het bedrijf BH door de gebroeders Beistegui opgericht. In 1919 nam het bedrijf de eerste stappen richting de fitness- en gezondheidssector met de ontwikkeling van fietsen. In 1969 werd de dochteronderneming BH Fitness opgericht om aan de vraag naar fitnessapparaten te voldoen. BH Fitness was het eerste bedrijf die producten introduceerde met een elektronische motor en als eerste een hometrainer ontwikkelde met een magnetisch remsysteem. Tegenwoordig verkoopt BH Fitness producten wereldwijd in meer dan 65 landen.
Lees meer
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

BH Fitness apparatuur bij FitnessFit

BH Fitness voorziet in een ruim assortiment fitnessapparatuur voor thuisgebruik. BH Fitness staat voor vakmanschap. Alle apparaten van BH Fitness hebben een uniek ontwerp en zijn voorzien van de beste technologieën. Met de BH Fitness apparaten bij FitnessFit kun je op een comfortabele, efficiënte en veilige manier je conditie op peil houden.

BH Fitness Kube Bike

De BH Fitness Kube Bike hometrainer is de meest opvouwbare en compacte hometrainer op de markt. Hierdoor is deze bijvoorbeeld gemakkelijk onder je bureau te plaatsen zodat je tijdens je werk de hele dag door calorieën kan verbranden. De BH Fitness Kube Bike zonder stuur zorgt voor meer vrijheid en verbetert de uitlijning van je lichaam. Deze hometrainer biedt een veilige training in evenwicht, wat het een ideaal fitnessapparaat maakt voor gebruikers die voor het eerst gaan sporten op een hometrainer.

BH Fitness producten kopen

In de online winkel van FitnessFit vind je hoogwaardige producten van BH Fitness voor een workout geheel naar eigen wens. Shop online of kom langs bij onze showroom in Drachten.

Meer informatie